Zadejte v košíku slevový kód "VELIKONOCE" a získejte slevu 20% na celý nákup! 

Každá receptura Cannasanu obsahuje jedinečnou kombinaci konopí setého, bylin a olejů. Spojením vybraných druhů léčivých rostlin a látek obsažených v konopí bylo dosaženo významné pomoci při léčbě celé řady onemocnění. Podívejte se na stručný přehled, který slouží pro základní orientaci v produktové řadě Cannasan. Připravili jsme pro Vás také přehlednou tabulku doporučených produktů podle onemocnění.

Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného Cannasanu, neváhejte prosím kontaktovat naší poradnu Po-Čt od 15:30 do 18:30 hodin. Cannasan je schválen jako doplněk stravy Ministerstvem zemědělství. Cannasan se vyrábÍ z certifikovaných odrůd konopí setého s obsahem THC nižsím než 0,2%, není tedy psychogenní, můžete jej užívat bez omezení běžných denních činností. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte s lékařem. 

Cannasan HARMONY

doporučujeme pro podporu celkové harmonizace organismu.

Receptura je doplněna o jmelí bílé, které podporuje imunitní systém a normální činnost cévní soustavy, ostružiník maliník, který má vliv na normální trávení a vylučování vody z těla.

Cannasan NEURO

doporučujeme pro podporu organismu a správné činnosti nervové soustavy.

Receptura je doplněna o chmel otáčivý, který podporuje normální činnost nervové soustavy, má uklidňující účinek a napomáhá dobrému spánku, meduňku lékařskou, která napomáhá kognitivnímu a duševnímu zdraví.

Cannasan IMUNO

doporučujeme pro podporu organismu a normální činnosti imunitního systému.

Receptura je doplněna o šalvěj lékařskou, která pomáhá udržovat přirozenou obranyschopnost organismu a normální činnost imunitního systému, smetánku lékařskou, která podporuje normální činnost cévní soustavy a imunitního systému.

Cannasan KARDIO

doporučujeme pro podporu organismu a správné činnosti kardiovaskulární soustavy.

Receptura je doplněna o jmelí bílé, které podporuje kardiovaskulární soustavy a podporuje duševní vitalitu, hloh obecný a pohanku obecnou, napomáhající udržovat normální funkci srdce a kardiovaskulárního systému.

Cannasan DIA

doporučujeme pro podporu oragnismu při léčbě diabetu.

Receptura je doplněna o moruši černou, která napomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi, a jmelí bílé napomáhající udržovat přirozenou obranyschopnost organismu.

Cannasan ARTRO

doporučujeme pro podporu organismu a správné činnosti kloubní soustavy.

Receptura je doplněna o vrbu bílou a tužebník jilmový, podporující normální stav kloubů a svalů, a jmelí bílé napomáhající udržovat přirozenou obranyschopnost organismu.

 

Pokud si nejste jisti, který Cannsan vybrat, připravili jsme pro Vás ve spolupráci s VÚ Cannasan přehled doporučených produktů Cannasan podle onemocnění. Ve Výzkumném ústavu Cannasan, jehož zakladatelem je Ing. František Bednařík, se dlouhodobě zabývají výzkumem účinků konopí na lidský organismus. Za posledních pět let pracovali s více jak 80 diagnózami u více jak tisícovky lidí.